Deşi în ultima vreme s-a zvonit că ar fi blonavă, pentru că nu a mai fost văzută la emisiuni TV sau prin cluburi, unde obişnuia să iasă destul de des, Monica ne-a dezvăluit că nu acesta a fost adevăratul motiv pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor, ci organizarea unei petreceri.


2010/01/16//244091-monica-1.jpg
2010/01/16//244093-monica-2.jpg
2010/01/16//244094-monica-3.jpg

Familia Columbeanu începe întodeauna anul cu petreceri, pentru că aproape toţi membrii ei îşi aniversează în această perioadă ziua de naştere. Primul care a deschis sezonul petrecerilor a fost Ion Columbeanu, tatăl lui Irinel, care şi-a sărbătorit ziua de nume pe 7 ianuarie.

A urmat Monica, care este născută pe 8 ianuarie, şi acum, Irina, mezina familiei care mâine, 17 ianuarie, va împlini trei ani. „Chiar acum (n.r – miercuri) trimiteam invitaţiile pentru petrecerea care va avea loc duminică” ne-a declarat în exclusivitate, Monica.

„O să îi aducem cu siguranţă un clovn şi, sper, încă câteva personaje din desenele animate”. La sfatul socrului ei, soţia lui Irinel a comandat un tort cu poza fiicei sale tocmai de la Baia Mare şi i-a cumpărat din timp cadouri. „Eu i-am luat haine pentru că sunt convinsă că toţi ceilalţi îi vor aduce jucării. Are şi aşa destule,” ne-a mărturisit Monica.


Cât despre presupusa boală a ei, soţia lui Irinel a clarificat lucrurile. „Pur şi simplu n-am mai vrut să apar. N-am fost în viaţa mea bolnavă şi am ieşit din casă când am vrut. Am fost la cumpărături, am fost în oraş, am pregătit ziua Irinei… Da, n-am mai fost prin cluburi, pentru că nu am vrut”, a spus Monica. Şi ziua ei a trecut repede, fiind marcată doar cu un stop de şampanie, pe care l-a împărţit cu familia.

Publicitate