Cosmin Cernat,dat afara de nevasta s-a refugiat la tatal sau !

Cosmin a umblat, timp de doi ani, pe două fronturi. Deşi mergea pe principiul „casa-i casă, amanta-i amantă”, iată că vedetei postului Kanal D i s-a cam înfundat.

Cum povestea de dragoste dintre el şi colega sa, Mădălina Moroşanu, a ieşit la iveală, Monica Iagăr, iubita lui oficială, l-a pedepsit pe măsura greşelii.

Săptămâna trecută, el s-a trezit cu 50 de saci plini cu haine şi cu alte lucruri personale la uşă, semn că nu mai are acces în vila în care a locuit împreună cu Monica şi cu cele două fetiţe ale lor.

Gurile rele susţineau că el s-ar fi refugiat la amantă, în cartierul Militari, unde Mădălina locuieşte împreună cu fiul ei, numai că adevărul este cu totul altul. Unde altundeva poate fi mai bine, decât în casa părintească? Zis şi făcut.

Aşa că a bătut la uşa tatălui său. „L-am văzut când şi-a adus bagajele, avea foarte multe. Cosmin părea supărat. Nu l-am întrebat nimic, căci nu părea dispus să stea de vorbă. Mi-am dat însă seama că ceva s-a întâmplat în relaţia sa cu Monica”, ne-a declarat o vecină
Tot scandalul dintre Cernat şi iubita lui pare să fi fost provocat de relaţia realizatorului tv cu Mădălina Moroşanu (29 de ani). Tânăra este colega lui Cosmin la Departamentul Sport al Kanal D. Mădălina e divorţată şi are din căsătoria recent încheiată un băieţel de vârstă preşcolară.

Mădălina a fost la un moment dat producător al emisiunii „Lazarus Show” şi a prezentat, în 2007, matinalul de la Kanal D.

Mai,mai ,mai,ce ti-e si cu brabatii astia. Vorba Ancai,,barbatii sunt niste cretini”. Nu stiu ce sa spun,nu vreau sa judec pe nimeni,insa ca si caz general voi spune parerea mea:
Esti cu o femeie/barbat, la un momentdat simti ca nu mai merge,ba chiar mai mult constati ca iti place de altcineva, SPUNE-I,nu juca pe doua fronturi,ca pana la urma vei fi prins/prinsa,
Hai sa luam in calcul mai multe posibilitati:ca si in cazul de fata sunt copii la mijloc.,, Nu vreau sa sufere copii”.Hai sa fim seriosi,in momentul in care te-ai gandit ca alt pat e mai confortabil,nu ai luat in calcul ca asta ar putea aduce suferinta copiilor tai? Ce e mai bine,sa-si vada zi de zi suferind,celalalt parinte sau sa sufere o vreme ca apoi sa isi revina  si sa se bucure de viata? Nu inteleg cum unii oameni pot fi atat de egoisti? Nu inteleg…
Publicitate