Sa fim totusi,putin seriosi si sa vorbim de lucrurile importante care se intampla in lume. Atentatele de la Moscova de ieri… Astfel de evenimente ma infricoseaza si ma fac sa gandesc lucruri la care poate nu ar trebui sa ma gandesc. Cat mai e pana la cel de al treilea razboi mondial?

Se pare ca adversarii principali isi pregatesc terenul si lovesc sub centura. Ce o sa fie cu Romania noastra,cum o sa ne afecteze? Neutrii nu putem fi,ca o sa ne arda dupa… Eh! Filozofii.

Sa ne intoarcem la atentate. Isteti teroristii de data asta.Au folosit femei ,imbracate normal si cu o incarcatura explozibila nu foarte mare. De ce trebuie sa moara oameni nevinovati,care nu au nici o legatura cu politicile mai marilor tarii?

Sa vedem ce scriu ziarele:

Atentatele sinucigase de la metroul din Moscova au fost comise de femei, au declarat luni biroul de presa al serviciilor speciale (FSB) si primarul capitalei ruse, relateaza agentia AFP, citata de Mediafax.
„Potrivit primelor informatii, cele doua explozii au fost comise de femei kamikaze”, a declarat FSB intr-un comunicat.
Informatia a fost anuntata initial de primarul Moscovei, Iuri Lujkov, care a citat FSB.

O prima explozie s-a produs luni dimineata in statia Lubianka din centrul Moscovei, provocand moartea a 25 de persoane si ranirea altor zece. Potrivit agentiei Interfax, explozia ar fi fost declansata de un kamizake.

O a doua explozie s-a produs luni dimineata intr-o alta statie de metrou din Moscova si a provocat moartea a 12 pana la 15 persoane, au anuntat serviciile pentru situatii de urgenta si o sursa din cadrul fortelor de ordine pentru agentia Interfax.

Expertii rusi studiaza inregistrarile camerelor de supraveghere de la metroul din Moscova, care au capturat imagini cu exploziile produse luni dimineata, a declarat o sursa din cadrul agentiilor de securitate, citata de Itar-Tass, relateaza postul de radio Vocea Rusiei, in pagina electronica, scrie Mediafax.

Procurorul general al Rusiei, Iuri Ceaika, a preluat personal controlul investigatiei de la metroul din Moscova(Mediafax)

Autoritatile ruse au deschis o ancheta pentru „terorism” dupa exploziile produse luni dimineata in doua statii de metrou din Rusia, soldate cu moartea a cel putin 34 de persoane si ranirea altor 27, relateaza AFP, citat de Mediafax.Publicitate