Organismul fiecaruia reactioneaza diferit atunci cand vine vorba de cura de slabire, dar putem apela la anumite strategii care ne ajuta sa ardem un numar important de calorii in numai 60 de secunde sau chiar mai putin.

Yahoo Health va da cateva exemple de acest tip:

1.Reduceti portia de sucuri(chiar si naturale)!

Combinati jumatate din cantitatea pe care o beti in mod normal din sucul preferat cu apa plata sau carbogazoasa. Aveti posibilitatea sa reduceti pana la 85 de calorii si pierdeti 5 kilograme sau mai mult intr-un an.

2. Mergeti in timp ce vorbiti!

Faceti miscare in timp ce vorbiti sau faceti o serie de activitati casnice. De exemplu, daca mergeti cu telefonul la ureche, ardeti 68 calorii, in timp ce arajati sau strangeti masa 85 de calorii, iar in timp ce udati plantele scapati de 102 calorii.

3. Studiati ambalajele!

La o privire rapida, vedeti ca un anumit aliment contine un numar de calorii. Daca va uitati insa mai bine, ambalajul respectiv ar putea contine mai mult de o portie, deci numarul de calorii consumate se poate mari considerabil.

4. Beti ceai verde inainte de o plimbare!

Cofeina elibereaza acizii grasi astfel incat sa arda grasimile mai usor. Si polifenolii (compusi ai antioxidantilor) din ceaiul verde par sa ajute la arderea caloriilor.

Publicitate